+45 74 47 23 00 - Døgnvagt +45 74 47 23 00 alsiadyrehospital@vetnet.dk

NYHEDER FRA ALSIA DYREHOSPITAL

Veterinærsygeplejerske søges til Alsia Dyrehospital

Da en af mine fantastiske klinikassistenter desværre skal stoppe hos os, søger jeg en faglært veterinærsygeplejerske til mit dyrehospital.

I vores daglige arbejde vægter vi de sociale relationer højt, både i relation til kolleger og klienter. Det skal være fedt at gå på arbejde, og vi skal passe godt på hinanden.

Faglighed, ærlighed og grundighed skinner igennem i arbejdsdagen og klientkommunikationen.

Vi arbejder primært med smådyr, men vi har også udkørende praksis til stordyr. Vi er i alt 3 dyrlæger,  1 veterinærsygeplejerske, 1 klinikassistent og 2 VSP-elever. Vi er beliggende i Augustenborg på Als.

Dyrehospitalet er veludstyret med alt det grej, som gør arbejdet både sjovere og bedre. Naturligvis digital røntgen, også til tænder, helt ny ultralydscanner, blodprøvemaskiner fra Idexx, infusionspumpe, god tandunit, blodtryksmåler, monitors og alt muligt andet, og sidst men ikke mindst, instrumentopvaskemaskine.

Det er vigtigt, at du er interesseret i at være med til at sætte dit præg på dyrehospitalet, at du er interesseret i at videreuddanne dig, og at du er interesseret i at få dine egne ansvarsområder.

Vi er med i VetFamily, og vi er ISO-certificeret.

Stillingen er på 37 timer.

Stillingen skal besættes fra 1. marts 2021, men gerne før. Send derfor gerne din ansøgning snarest på alsiadyrehospital@vetnet.dk.

Kontakt Jette Watson Christiansen på tlf. 7447 2300 eller alsiadyrehospital@vetnet.dk for spørgmål.