+45 74 47 23 00 - Døgnvagt +45 74 47 23 00 alsiadyrehospital@vetnet.dk

NYHEDER FRA ALSIA DYREHOSPITAL

Veterinærsygeplejerske søges til barselsvikariat

Veterinærsygeplejerske søges til barselsvikariat hos Alsia Dyrehospital

Vi søger en barselsvikar for vores dygtige veterinærsygeplejerske.

I vores daglige arbejde vægter vi de sociale relationer højt, både i relation til kolleger og klienter. Det skal være fedt at gå på arbejde, og vi skal passe godt på hinanden.

Faglighed, ærlighed og grundighed skinner igennem i arbejdsdagen og klientkommunikationen.

Vi arbejder primært med smådyr, men vi har også udkørende praksis til stordyr. Vi er i alt 3 dyrlæger, 1 veterinærsygeplejerske, 1 klinikassistenter og 2 VSP-elever. Vi er beliggende i Augustenborg på Als.

Dyrehospitalet er veludstyret med alt det grej, som gør arbejdet både sjovere og bedre. Naturligvis digital røntgen, også til tænder, helt ny ultralydscanner, blodprøvemaskiner fra Idexx, infusionspumpe, god tandunit, blodtryksmåler, monitors og alt muligt andet, og sidst men ikke mindst, instrumentopvaskemaskine.

Vi er med i VetFamily, og vi er ISO-certificeret.

Stillingen er på 37 timer, og vikariatet forventes at være på 1 år og 3 mdr.

Stillingen skal gerne besættes fra omkring 1. november. Send derfor gerne din ansøgning snarest, men senest 1. oktober, på alsiadyrehospital@vetnet.dk.

Kontakt Jette Watson Christiansen på tlf. 7447 2300 eller alsiadyrehospital@vetnet.dk for spørgmål.