+45 74 47 23 00 - Døgnvagt +45 74 47 23 00 alsiadyrehospital@vetnet.dk

NYHEDER FRA ALSIA DYREHOSPITAL

Coronavirus (COVID-19)

Kære allesammen…

I disse Corona tider har vi truffet nogle foranstaltninger for at passe bedst muligt på hinanden og jer

Vi har delt medarbejdergruppen i 3 hold, som ikke har nogen kontakt med hinanden, for at forebygge at vi smitter hinanden, og for at undgå at risikere at skulle lukke dyrehospitalet pga. sygdom.

Der vil derfor kun være 1 dyrlæge og 1 sygeplejerske/klinikassistent/elev til at assistere denne på arbejde. Så nogle vil opleve at de kan være sværere at få en hurtig tid, men da vi allerede har fået flere afbud til ikke-akutte besøg, så burde det ikke give problemer.

Der vil blive kørt ud til stordyrspatienter som altid, da disse besøg kan køres uden kontakt til de andre på hospitalet. Vi kører ikke hjemmebesøg til familiedyr nu her for at beskytte os selv, men de er altid meget velkomne på klinikken.

Vi vil meget gerne henstille til, at I er så få mennesker som muligt med til at ledsage dyret på dyrehospitalet.

OG vigtigst af alt, oplever du tegn på luftvejsinfektion eller feber, så BLIV HJEMME. Få en anden til at bringe dit dyr til os, så kan vi tale sammen i telefonen, når dit dyr er hos os.

Indtil videre er vi 1 mand nede med snotnæse og hoste. Det skyldes nok mere familielivet med små børn, end det skyldes Corona, men hellere ikke tage nogen chancer.

Vi håber på jeres forståelse for disse forholdsregler, så vi ved fælles hjælp og samfundssind kan kommer igennem denne krise så godt som muligt.