+45 74 47 23 00 - Døgnvagt +45 74 47 23 00 mojn@alsiadyrehospital.dk

ISO-dyrlægen

Vi er medlem af ISO Dyrlægen

 

Alsia Dyrehospital har fokus på kvalitet og kundetilfredshed og derfor er vi medlem af ISO Dyrlægen – en certificeringsordning med fokus på kvalitet og tryghed. ISO-godkendelsen gives kun til dyrlægepraksis, der lever op til særlige kvalitetskrav og løbende bliver kontrolleret af eksterne eksperter.

ISO Dyrlægen bygger på den internationale ISO 9001-standard, der har eksisteret i 25 år og bruges til at dokumentere og optimere kvalitet og samtidig sikre kundetilfredshed, effektivitet og løbende forbedringer.

 

Uvildig kontrol holder os skarpe
Kontrol sikrer dig den bedste behandling

Når du vælger en ISO-certificeret dyrlæge, vælger du en dyrlæge, der hvert år bliver kontrolleret og kigget over skulderen. Man kan sige, at vi er til eksamen hvert år. Det sikrer dig et højt niveau i vejledning og behandling og det sikrer et minimum af fejl.

 

Kommunikation
Via dialog får dit kæledyr den bedste behandling

Hvad du ønsker dig af os? Hvilke muligheder er der? Hvad er økonomien i det? Din opstartsdialog med os er vigtig for at du opnår det slutresultat du ønsker. De bedste beslutninger tages med udgangspunkt i viden. Derfor starter enhver konsultation hos os med en god dialog og en godbid.

 

Udstyr og hygiejne
Den bedste hygiejne til dit kæledyr

Infektioner efter en operation skal undgås. Derfor bliver du og dit kæledyr mødt af en meget høj hygiejne, når vi behandler og opererer. Alle vores instrumenter, og det øvrige udstyr vi bruger, serviceres, steriliseres, rengøres, genpakkes og forsegles korrekt efter anerkendte metoder. Det betyder et mindre forbrug af antibiotika og det sikrer dit kæledyr de bedste muligheder efter behandling hos os.

 

Vi brænder for patientsikkerhed

Vi vil det bedste for dig og dit kæledyr

Vi har valgt at lade os ISO-certificere for at få mere tid til at være dyrlæge for dit kæledyr. Certificeringen giver os styr på rutiner og den nedbringer mængden af fejl. Det øger patientsikkerheden og det frigiver tid, så vi kan sætte os på hug med en godbid i hånden og tale med dig og dit kæledyr, når I kommer ind ad døren.

Se mere www.iso-dyrlægen.dk